..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 decembrie 2010

APARATE DE SUPRAVEGHERE UTILIZATE DE ALIENS PE PĂMÂNT

Din comunicările lui Adrian Dvir

Într-o zi din luna mai 2004 s-a prezentat la clinică un pacient care se plângea de o oboseală inexplicabilă. Testele medicale efectuate nu evidenţiaseră nimic anormal. Deşi starea pacientului se înrăutăţea, nu se găsise nici-o explicaţie a acestei afecţíuni. Oboseala pe care o resimţea, fără a face efort fizic sau mental deosebit, îi dădea starea de om care abia terminase o cursă de maraton.
Nici echipa medicală ET nu a găsit vreo explicaţie plauzibilă. În final, am început să luăm în consideraţie existenţa unui parazit sau dispozitiv din altă dimensiune, care acţiona asupra bolnavului. La o examinare atentă a corpurilor subtile, am constatat că deasupra capului persoanei în cauză exista o conformaţie neclară care am bănuit că ar putea explica situaţia. Am rugat pe un coleg specialist în probleme psihice să mă ajute. (Psihicul fiecărui om are acces la diferite zone ale spectrului de frecvenţe multidimensionale).

S-a depistat un fel de dispozitiv situat în zona capului, dispozitiv ce părea a avea 4 picioare (tuburi) care penetrau corpul bolnavului şi căruia-i transmiteau nişte impulsuri luminoase, prin descărcări electrice. Medicii ET s-au declarat depăşiţi de situaţie deoarece se confruntau pentru prima oară cu asemenea dispozitiv. Au cerut timp de studiu şi de elaborare a unei metode de înlăturare a acelei formaţiuni, fără a cauza neplăceri bolnavului.
Am luat legătura cu Diana Mann, un mediu foarte talentat, care a reuşit să-mi furnizeze informaţii asupra cazului.
Diana: Depistez un dispozitiv cu rol de supraveghere, destinat colectării unor informaţii privind formele de viaţă şi civilizaţiile necunoscute, existente în univers. Un număr imens de asemenea dispozitive au fost răspândite în univers încă din antichitate. Dispozitivul este astfel conceput ca atunci când depisteazâ a formă de viaţă să se ataşeze de ea. La baza concepţiei stau vibraţiile specifice viului. Asemenea dispozitive folosesc drept combustibil energia luminii. Cu cât fiinţa captată se agită şi se străduieşte să înlăture acest dispozitiv, cu atât acesta se fixează mai bine.

Entitatea purtând numele Boaz, a informat echipa medicală ET asupra acestui dispozitiv şi modul corect şi nepericulos în care poate fi înlăturat.
Adrian: Care pot fi efectele acestui dispozitiv asupra persoanei captate?
Diana: Unii oameni slăbesc şi pot dezvolta o boală simptomatic asemănătoare leucemiei. Deşi nu este vorba de leucemie, simtomele sunt similare. Medicina convenţională nu poate oferi un diagnostic corect.

Vindecătorii sunt rugaţi să scaneze spaţiul în vederea depistării unor asemenea dispozitive, ca una din măsurile ce se iau în cazuri cu simptomatologie asemănătoare.
Medicii Aliens erau convinşi că asemenea dispozitive pot fi întâlnite în zone foarte îndepărtate ale Universului iar apariţia lor în spaţiul nostru astral este o extrem de rară posibilitate. Realitatea dovedeşte însă că, din acest punct de vedere, trebuie aduse corecţii, cazul depistat deomonstrând că situaţia poate fi foarte serioasă.

Facem apel la cadrele medicale care se vor confrunta cu asemenea cazuri, să apeleze urgent la sprijinul echipelor medicale ET, aflate pe planetă (Israel, SUA, Danemarca, Australia, Japonia, Franţa etc), care cunosc şi dispun de tehnica necesară extragerii unor asemenea dispozitive cuibărite foarte intim în jurul corpurilor umane. 
Prin interferenţa pe care o produc, aceste dispozitive pot afecta grav sistemul respirator al omului, la femei, putând leza şi sistemul reproductiv.

Echipamente mai miniaturizate, încă şi mai sofisticate au fost depistate la unii pacienţi în zona glandei tiroide.
Există transmisă la nivel mondial o atenţionare din partea Organizaţiei 54, prin care se solicită să se facă apel, în caz de necesitate, la echipele medicale ET, pentru a pune diagnostice şi a depista asemenea dispozitive. Dispozitivul incriminat a primit numele de cod n-1h15115h.
Adrian: Cum îşi selecteză aceste dispozitive victimele?
Diana: Cred că, mai degrabă, este vorba de situaţii neselectate, aleatoare. Oricum, cei cu preocupări în domeniile mistice sau ezoterice par a fi mai vulnerabili, probabil pentru că lucrează pe frecvenţe mai înalte, unde sunt mai uşor de depistat.

SURSA : http://adriandvir.tripod.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu