..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 13 noiembrie 2010

REÎNCARNAREA ŞI VIEŢILE TRECUTE


De la Campul Unificat

(Channeler Magenta Pixie).        

Reincarnarea, asa cum o percepeti voi - in ciclul mortii si renasterii - este un concept corect atunci cand priviti problema tridimensional. Timpul liniar va arata ca ati purtat in trecut o alta haina umana, numita ''viata trecuta'' si, daca aveti al treilea ochi deschis, puteti privi ''inainte'' pentru a vedea ce va deveni ''sinele în viitor''. In realitate, aceste vieti nu sunt trecute sau viitoare, ci ele exista intr-un singur moment ca parti multidimensionale ale propriului sine, incarnat intr-un corp diferit (si totusi, similar) pamantean. Exista multe nivele ale ''reincarnarii'' care explica orice concept din ''afara timpului'' atunci cand cineva isi trezeste sinele spiritual si obtine un loc in taramurile inalte. La un asemenea stadiu, el devine capabil sa-si conduca moartea in mod constient, pentru a experimenta un transfer al memoriilor nasterii, alegand urmatorul ADN al vehiculului pamantesc din sufletul sau total. 

Daca obtineti maestria asupra elementelor si a corpului pamantesc, puteti conduce sufletul de grup in urmatoarea incarnare, proiectand memoria impreuna cu sufletul. Acest gen de reincarnare inseamna ''voi sunteti aceeasi persoana'' care ati fost inainte dar intr-un alt corp, voi continuati pe calea pe care ati fost si atunci cand obtineati cunoasterea in acea viata ; voi, de fapt, re-invatati ceea ce ati stiut inainte. Asta se intampla cu multi dintre cei cunoscuti ca fiind ''lucratori in lumina'' sau ''seminte stelare'', care traiesc pe Pamant in acest timp, cand cunoasterea va este atat de inlesnita.
Cea mai sigura metoda de a obtine direct transferul mortii catre o noua nastere este ca atunci cand faceti trecerea sa fiti intr-o stare de binecuvantare pura, parasindu-va corpul fizic in liniste si impacare.Toata ''frica'' trebuie eliminata pentru ca transferul mortii catre o noua nastere sa se produca repede si cu gratie. In acele momente (cand urmeaza sa ‘’ vă daţi duhul’’), invocati prezenţa celor dragi care, deasemenea au obtinut cunoasterea taramurilor inalte – (sufletele celor morti n.m.) astfel incat ei sa va poata oferi din energia lor. Puteti, deasemenea, cere sa va insoteasca spiritele formelor cosmice cum ar fi piramidele, cristalele si pietrele sacre, care va pot asigura o trecere sigura si directa dintr-un canal eteric in altul (dintr-o dimensiune in alta n.m.).
Amprenta genetica va fi diferita, dar nivelul electric si memoria vor fi aceleasi si vă asteptă sa fie ''activate'' cat mai repede. Creierul uman este pregatit pentru activarea memoriei care are loc cam la interval de trei luni. Atingerea altor dimensiuni ale existentei prin disciplină spirituala, va chema activarea memoriilor. 

Al doilea gen de reincarnare este cel in care sufletul inca nu a obtinut maestria spirituala la nivelul necesar, pentru un transfer direct de la moarte catre nastere. Acest suflet, dupa ce stă puţin ''timp'' (asa cum il percepeti voi), isi reevalueaza deciziile karmice facute in viata sa, intelegand cat de mult s-a indepartat sau s-a apropiat de amprenta sa originala divina. Amintiti-va ca cei care raman aproape de propria amprenta originala divina au obtinut maestria spirituala si deci si transferul direct din moarte catre nastere, daca atingerea maestriei spirituale a facut parte din programul acelei vieti.
Aceste suflete vor fi apoi ''reciclate'' (sau  ''schimbate'')....cu o parte indepartata si alta adaugata (inca un concept incorect, pentru ca nimic nu poate fi adaugat sau indepartat din intreg. Ştim că pentru umani, decrierea acestui concept este dificila).
Oricum, cunoasteti ca procesul este natural si se desfasoara in liniste. Constiinta inalta va conduce sufletul individual pe calea reincarnarilor pana cand ACEL SUFLET se va reuni cu UNU. 

INDIVIDUALIZAREA sufletului se atinge prin constientizarea procesului de reincarnare si a transferului direct din moarte catre nastere. Sufletul  INDIVIDUALIZAT s-a ''separat'' de intreg, ca esenţă, desi. în realitate, nimic nu poate fi mai departe de adevar. Cand ''sufletul'' se INDIVIDUALIZEAZA, se apropie de sufletul de grup (sufetul colectiv n.m.) mai mult ca niciodata. 
Calea fiecarui ''suflet'' este INDIVIDUALIZAREA. 
Voi faceti asta eliberand in totalitate conceptul din mintea umana ca voi NU SUNTETI UN INDIVID si ca sunteti, de fapt, o parte din TOT CE ESTE. Cand astea se intampla, voi deveniti soferul vehiculului, nu pasagerul. Deveniti o fiinta care il realizeaza pe Dumnezeu, DEVENITI PROPRIUL VOSTRU DUMNEZEU. 
Apoi, exista si conceptul ''timpului'' si diversele ''linii ale timpului''. 

Sufletul INDIVIDUALIZAT isi incepe calatoria de la moarte catre nastere constient, aliniindu-se cu sinele sale multi-dimensionale-alternative. TOATE sinele alternative trebuie sa fie constiente unele de altele in clipa parasirii corpului, astfel incat transferul constient de la moarte catre nastere sa aiba loc. Aceasta constientizare a unui sine alternativ este obtinuta prin maestrie spirituala si emotia energiei iubirii neconditionate. Cand TOATE sinele infinite polarizate pozitiv urmeaza îndeaproape amprenta originala divina incarnata, toate vor ajunge la acelasi punct in timp, pentru ca transferul mortii catre nastere sa aiba loc. Orice sine alternativ care si-a parasit corpul, nefiind in concordanta cu planul divin, cu amprenta originala divina incarnata, va fi automat luat impreuna cu celelalte sine alternative catre noul vehicol.

Sistematizat, vom zice ca :   
- toate sinele polarizate negativ raman in ne-materie, ceea ce voi cunoasteti ca ''spirit'' sau ''taramul astral'',  
- toate sinele polarizate pozitiv raman sa conduca vehiculul sufletului inainte (in materie, n.m.).
- sinele multidimensionale polarizate negativ, care oglindesc pe cei din sufletele de grup polarizate negativ, nu coincid cu sufletele umane polarizate negativ, care traiesc pe Pamant. Aceste suflete lucreaza cu ''energia opusa'' si pot fi numite ''lucratorii intunericului''. Ei, deasemenea, obtin abilitati directe in intervalul existential moarte-nastere, fiind inzestrati cu memorie, dar urmand calea spirituala opusa luminii. 
- sinele multidimensionale polarizate negativ care oglindesc sufletul de grup pozitiv, si care raman in taramul anti-materiei, au forta negativa, dar, in esenta, sunt din ''lumina'', in masura in care ele reflecta incarnarile pozitive pe pamantul tridimensional.
In timp ce poartă o incarcatura negativa, ele sunt, de fapt, ''fiinte pozitive'' si sunt necesare pentru cresterea umanului incarnat.
Aici se aplica o lege a Fizicii, Legea contrariilor (pentru a se pastra echilibrul, forţei aplicate intr-un sens i se opune o contraforta egala si de sens contrar).
Pozitivul si negativul sunt EGALE SI IN LUMINĂ, cand s-a individualizat un suflet provenind dintr-un suflet colectiv cu incarcatura pozitiva. Acestia sunt ''lucratorii in lumina'' incarnati pe Pamant, cei care mentin incarcatura electrica a iubirii in ADN-ul lor. Pozitivul si negativul sunt EGALE SI IN INTUNERIC, cand s-a individualizat un suflet provenind dintr-un suflet colectiv cu incarcatura generala de polaritate negativa. Acestia sunt ''lucratorii in intuneric'' incarnati pe Pamant, cei care poarta incarcatura electrica a fricii in ADN-ul lor.
Incarcaturile electrice mentinute de catre lucratorii in lumina si de lucratorii in intuneric sunt doua TIPURI OPUSE DE ELECTRICITATE (de forţe electrice n.m) pe care canalul vostru uman nu le cunoaste. Ceea ce cunoasteti este ca particulele elementare apartinand fiecarei categorii au o comportare si deplasare contrarie una faţăde alta. Cei care au abilitatea de a aduce la suprafaţă date din memoria vietilor trecute, isi pot aminti momentul si scena iesirii din vehiculul anterior. Asta pentru că ''vehiculele voastre din vietile trecute'' există in acelasi moment in care existaţi si voi. 
Cand veţi înţelege cu adevarat conceptele ciclului moarte-renastere, veţi realiza ca a face o ,,calatorie in timp'' reprezinta ceva natural si extrem de uzual (la majoritatea oamenilor, in vis). ''Masina timpului'' este chiar corpul vostru (mai bine zis, ADN-ul vostru). 
Aceste concepte pot fi toate explicate de legile Fizicii. Cand oamenii de stiinţă vor explica la nivelul intelegerii generale, ''Teoria Campului Unificat'', atunci, toate astea vor deveni clare. 
NOI, cei care comunicam acum prin acest channel, SUNTEM CAMPUL UNIFICAT.
Cand oamenii de stiinta vor explica '' Teoria Campului Unificat'', vor explica si fenomenul fizic care stă la baza acestei teorii, si atunci va fi simplu de înţeles ce-i acela un medium, clarvederea si ''channeling-ul'', fenomene considerate astazi ca fiind inchipuiri ale unor minţi atipice, desi ele pot fi total explicate stiintific.

Suntem Campul Unificat si am incercat ca aceste adevaruri sa vi le prezintăm cu umor.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu