..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

DESPRE ENERGIE

De la JESHUA (2010, prin Judith Coates)

Preaiubitilor, voi vorbi cu voi despre energie.
Imaginati-va pentru un moment o sfera de orice marime. Noi vom lua in considerare o sfera de 30 cm. ca exemplu, dar ea poate fi atat de mare cat doriti voi. In interiorul acestei sfere exista multe puncte interconectate prin energia lor, astfel incat, aparenta este de sfera densa, solida. 

Cu adevarat, intre fiecare punct de energie exista mult spatiu, confirmat si de catre oamenii vostri de stiinta. In universul vostru exista mai mult spatiu decat obiecte materializate sub diverse forme mai dense de energie. Voi ati adus sfera si toate punctele din interiorul ei. Voi ati spus ca sfera experientei este infinita, ceea ce inseamna si ca producerea de sfere are o deschidere fara bariere. Totusi, realitatea voastra intelege si accepta limitele si spune ca totul trebuie sa aiba un inceput, un mijloc si un sfarsit. Fiecare cutie trebuie sa aiba laturi. Dar eu va vorbesc despre energia infinita. Voi interactionati in orice punct cu sfera infinita si deoarece distanta de la un punct la altul este perceputa ca o linie, voi vedeti aceasta ca fiind un timp liniar si cosiderati ca se poate vorbi despre vieti trecute, vieti viitoare, viata prezenta, legaturi prezente etc.". Eu afirm ca, totusi, totul se intampla in acelasi timp, care reprezinta un non-timp. Acum, in aceasta realitate care sperie mintea putin, pentru motive de siguranta, voi doriti sa stiti :" Cat de departe este granita pana la care pot merge, inainte de a cadea? Eu doresc o granita undeva, astfel incat sa ma stiu in siguranta, in interiorul acelei granite". Va garantez ca voi sunteti intotdeauna in deplina siguranta. Cand motivarea timpului, asa cum l-ati construit in aceasta realitate, va fi fost indeplinita - cu alte cuvinte, in momentul in care veti realiza ca nu sunteti ingraditi de timp - timpul nu va mai exista. Inainte de incarnare, voi ati fost de acord ca (in calitatea voastra de energie) veti interactiona cu alte puncte energetice in ceea ce se numeste grup de suflete, in ceea ce pare a fi alte grupuri de suflete. Cei care sunt in rezonanta unul cu altul, din punct de vedere al nivelului vibrational, au fost de acord ca vor veni si se vor regasi unul pe altul, necontand unde sau in ce zona geografica sau tara sau locatie se vor afla. 

Exista o chemare care va indeamna undeva sa va intalniti cu prietenii grupului de suflet cu care ati fost de acord ca va veti incarna in acelasi timp. Voi ati facut asta din nou si din nou, de multe ori, astfel incat ati putut juca impreuna, v-ati putut sustine unul pe altul, facilitand miscarea inainte, spre iluminarea colectivului. Deci, inca o data, ati fost de acord ca, indiferent unde va locui corpul fizic, va veti regasi ca energie cu toti ceilalti care s-au trezit si au simtit profund in inima lor ca viata umana este buna, dar ca asta nu este tot. Acesta nu este mesajul lumii, ci este mesajul Adevarului. Ca particula de energie, voi nu puteti sa ajutati, ci sa atrageti ca un magnet alte energii care iau forme diferite. Voi ati construit asta in realitatea voastra deoarece ati dorit sa jucati sub diferite aparente, diferite experiente si apoi sa le analizati. Adesea acestea au fost judecate intr-un mod negativ.

Incepeti prin a va numara binecuvantarile. Priviti in jur chiar acum si vedeti toate binecuvantarile pe care le-ati avut in experienta voastra. Priviti partea pozitiva a oricarui lucru. Daca nu vedeti partea sa pozitiva acum, rasuciti-l. Spuneti :" O.k, asta este experienta. Iata cum arata ea pentru mine acum. Acum o voi vedea in mod diferit.". Priviti-o din toate unghiurile. Daca nu apare chiar acum, cautati pana gasiti binecuvantarea din ea ; aceasta nu se va ascunde de voi. Voi ati magnetizat-o. Voi ati adus-o catre voi. Voi sunteti creatorul a orice experimentati; de aceea voi sunteti maestrul. 
Nu exista nimic, nici o conditie, nici un lucru, nici o experienta care sa fie mai puternica decat voi. Voi sunteti maestrul lor. De-a lungul vietilor, din cauza tristetii de a fi departe de Acasa si inafara Iubirii, voi v-ati intarit sentimentul de a va simti fara valoare. Adevarul este ca voi sunteti foarte puternici. Numai cei mai puternici, numai maestri, pot cheama catre ei ceea ce este mai dificil si mai provocator.
Sa aprofundam subiectul. Doar maestrii ar avea curajul sa spuna :" O.k, sa incerc aceasta experienta. As dori sa cunosc aceasta experienta din interior spre exterior ; nu doar sa privesc ca altcineva experimenteaza ; doresc sa o cunosc din interior". Si atunci, dorinta este indeplinita si voi ati putea experimenta provocari diverse, care sunt, in fapt, binecuvantari, daruri.

Voi sunteti intr-o infinita sfera de energie care functioneaza neintrerupt, care creaza fara intrerupere, trecand de limitari. Cand incepeti sa realizati cat de puternici sunteti, exista o libertate care apare, o libertate pe care lumea nu o cunoaste, o libertate care spune :" Nu trebuie sa ma ingrijorez despre ce imi aduce ziua, pentru ca eu stiu ca totul va fi bine. Lumea cunoaste doar un set de paradigme care au fost traite iar si iar si au fost completate. Trebuie inteles ca lumea cunoaste doar ceea ce deja a fost experimentat. Dimineata, cand va treziti si afirmati :" Aceasta zi este un dar. Aceasta zi este a mea. Eu am creat aceasta zi pentru mine insumi", atunci, va luati libertatea de a trai intr-o noua paradigma a bucuriei, a sigurantei in cunosterea ca voi niciodata nu ati parasit Acasa cu adevarat. V-ati extins ca o banda de cauciuc, poate, intr-o realitate care crede ca ar putea fi altceva decat iubire, si aceasta banda poate reveni in locul Iubirii, locul numit Acasa. Permiteti-va sa vedeti corpul ca fiind energie, pentru ca, intr-adevar asta si este. Pare ca acesta are limitari dar, cu adevarat, voi sunteti energia care se misca permanent in jurul corpului. Chiar daca credeti ca stati pe un scaun sau intinsi pe pat, acea energie din voi se misca intotdeauna, luand diferite forme. Cateva dintre aceste forme le mentineti pentru un timp. Alte formatiuni isi continua miscarea in alte formatiuni. 

      Voi faceti un miracol prin aducerea corpului in forma pe care o stiti constient ca fiind corpul vostru. Este un miracol ca voi o purtati moment de moment iar cand va treziti dimineata, din nou va plasati concentrarea asupra corpului. Inainte de a se trezui, corpul vostru se misca in jur, ca energie care este, fiind amorf si fara forma. Daca cineva intra in camera, vede, totusi, forma (corpul). De ce? Pentru ca se asteapta sa vada acea forma, asa cum a vazut-o mereu.
Adevarul este ca, voi sunteti energia care se misca tot timpul. Fiecare parte a corpului se misca. In timp ce va vorbesc, chiar acum, exista sinapse in creierul vostru care se aprind, se inchid, permitand mesajului sa fie preluat intr-un anumit mod. Fiecare muschi, fiecare organ din corp se misca ca si executa schimbari, formandu-se si reformandu-se. Voi stiti asta de la oamenii vostri de stiinta care studiaza anatomia si functionarea corpului. Stomacul si intestinele sunt foarte ocupate tot timpul, procesand hrana.

Inima pompeaza sangele. Ea se contracta, se destinde, se odihneste, din nou se contracta etc. Intr-adevar, voi sunteti o minge de energie plina de mobilitate, modelata intr-o forma care sa va fie utila existentei pe planeta, capabila sa interactioneze si sa reactioneze. Voi va schimbati si va preschimbati permanent, chiar daca procesele care se desfasoara in voi nu va mai preocupa in mod constient.
Daca nu v-ati vazut un prieten de cativa ani si va intalniti cu el dupa 10 sau 20 de ani, constatati ca si-a schimbat mult fizionomia. Cum s-ar fi intamplat asta daca el ar fi fost un corp rigid? O forma rigida, ar trebui sa fie intotdeauna aceasi forma. Cateodata nici macar nu il mai recunoasteti. As dori sa intelegeti cat de maleabil, cat de schimbabil este corpul vostru. Ce a determinat aceste schimbari profunde? Poate va surprinde, dar , in primul rand, schimbarile le-au provocat gandurile.Desigur, sunt si alti factori, dar gandurile sunt de departe cauza principala. Ati auzit ca gandurile creaza realitatea voastra. Cu adevarat, asta este ceea ce se intampla. Calitatea gandurilor este determinanta. Cel care este convins ca viata este o pemanenta lupta pentru existenta, ca a reusi inseamna a-i invinge pe ceilalti, atunci, sa nu se mire ca nu mai este iubit, ca nu prietenii l-au parasit si ca figura lui a capatat trasaturi aspre, dure. Cel care insa se trezeste dimineata cu buna dispozitie, dorinta si curiozitatea de a afla ce i-a pregatit aceasta noua zi, va simti ca are mai multi prieteni, ca totul ii merge din plin.

Treziti-va maine dimineata cu zambetul pe buze, asa, fara motiv, si imaginati-va ca veti trai o zi minunata. Va garantez ca veti avea, cu adevarat, o zi minunata.
Perioada pe care o traiti, voi, fiinte umane, este un dar minunat care merita sa fie traita
din plin. Cand voi realizati ca nu lumea v-a facut, ca voi ati facut lumea, atunci ea nu mai are nici o putere asupra voastra. Voi sunteti cel care v-ati construit pe voi. Si daca voi sunteti constructorul vostru si nu va place ceea ce experimentati, schimbati scenariul, faceti alta alegere! Daca ceea ce doriti sa schimbati este de mai mare anvergura, incepeti cu primul pas, fara a va grabi si fara a va stresa.Important este sa incepeti si sa continuati! Nu va speriati de marimea problemei pe care v-ati propus s-o rezolvati.

ATITUDINEA CONTEAZA CEL MAI MULT. Urcusuri si coborasuri vor exista, inevitabil, dar, dincolo de un deal, urmeaza totdeauna o vale. Neabatandu-va de la calea voastra, veti ajunge acolo unde v-ati propus. Nu faceti din viata voastra un concurs, o intrecere cu altii. Singurul lucru pe care trebuie sa  nu-l pierdeti este dorinta de a ajunge acolo unde v-ati propus. Tot ceea ce faceti, faceti-l cu buna dispozitie, cu placerea de a-l face. Unealta voastra cea mai pretioasa este bucuria.

Toate activitatile, toate schimbarile (de locuinta, de hrana, de parteneriate, de servicii, de imbracaminte etc) sunt, pana la urma, schimbari de energie. Starea voastra nu este una solida, rigida. Aceasta este una din minunatele libertati care vine odata cu constientizarea ca, ceea ce exista in acest moment, intr-o anumita forma sau conditie, indiferent ce este, poate fi schimbat prin orice cale doriti sa o faceti. Fiecare are dreptul sa faca alegeri si nimeni nu are dreptul sa-l judece pentru aceasta. Toate caile duc ACASA, la Dumnezeu, si niciuna nu este gresita. Desigur, unele cai sunt mai directe si mai drepte, altele mai intortochiate, dar, pana la urma, toate duc in acelasi loc. Calea pe care ti-o alegi tu nu este neaparat buna si pentru celalat. Unii mananca vegetale, altii carne, alti de toate.
Daca tu iesti in aceasta viata vegetarian, nu-l certa pe cel care consuma carne, caci s-ar putea ca tu, intr-o viata anterioara sa fi consumat carne iar celalat sa fi fost vegetarian. Tot astfel se poate vorbi despre sistemul de credinte, de gradul de cultura, de sexualitate etc. Important este sa va amintiti mereu ca voi toti, si fiecare in parte, sunteti ENERGII. ENERGII DIVINE. Tuturor energiilor le este caracteristica MISCAREA. (Energia potentiala si energia cinetica, din fizica noastra, au aplicabilitate la nivelul 3D n.m.)

Nimic nu este vreodata stabil, cu exceptia Iubirii. Permiteti-va sa traiti in bucurie. Permiteti-va sa va treziti dimineata razand; radeti de cat de prostuti ati fost cu o zi inainte, ca v-ati ingrijorat de indiferent ce a fost si spuneti :" Eu vad diferit acum, ieri nu vedeam prea clar lucrurile’’. Radeti de ignoranta voastra de ieri, de prostia voastra de ieri, caci astazi este o noua zi iar voi sunteti o noua fiinta; voi vedeti lucrurile diferit.
Cand va luati libertatea de a fi diferiti de ceea ce ati fost ieri, aceasta atitudine va apropie mai mult de ACASA.

A fost o schimbare in energia vechii paradigme si voi ati terminat cu aceasta. Vizualizati sfera infinita de energie, punctele de lumina, punctele de energie, legaturile dintre aceste puncte si cum lucreaza ele intotdeauna impreuna.
Vizualizati-va corpul ca fiind energie, mereu schimbandu-se, miscandu-se, foarte fluid si acceptati ca nu lumea v-a construit pe voi. Voi sunteti in schimbare. Voi sunteti Energia care creaza tot ceea ce este forma si non-forma.

SI ASA SA FIE !

Sursa: http://www.oakbridge.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu